A nyári nap sugarainak megőrzője 1945 óta

MIRELITE® a megőrzött érték

Érdekességek

Egészségesen jobban tudjuk élvezni a legjobb pillanatokat!
A WHO szerint a saját életmódunk van legnagyobb hatással az egészségünkre. Azaz a megfelelő étrend, a rendszeres testedzés mellett a megfelelő társas kapcsolatainkra és a mentális egészségünkre is oda kell figyeljünk.

Az egészségünk a legfontosabb érték!

De mit is takar az egészség?

A WHO alapító okirata szerint: „Az egészség a teljes fizikai, társas és mentális jóllét állapota, nem csupán valamely betegség, vagy egészségkárosodás, illetve rokkantság hiánya”

Azonban mindezt csak odafigyeléssel tudjuk elérni, mert az egészségünk megtartása és megőrzése csak tudatos tevékenység eredményeként valósulhat meg. Ezt támasztja alá a WHO vizsgálata is, mely szerint az egészségünket leginkább a saját életmódunkkal tudjuk befolyásolni. 2001-ben a WHO az idő előtti halálozás előmozdítóit kereste és azt tapasztalta, hogy az egészségünkre a legnagyobb hatással a saját életmódunknak van (43%), ezt követik a külső környezetünk hatásai (23%), majd a genetikai adottságok (24%), végül pedig az egészségügyi ellátás (10%).

Saját életmódunkban ennek érdekében megfelelő étrendet kell követnünk, rendszeresen edzeni kell testünket, kerülni a dohányzást, és érdemes visszafogni az alkoholok fogyasztását is.

Azaz az egészségtudatos magatartásra irányuló törekvések csak ott hatékonyak, ahol a lakosság értékként tekint az egészségre. Figyeljünk tehát oda magunkra és másokra is, hogy meg tudjuk élni életünk legfontosabb, legjobb pillanatait!

Kapcsolat

2730 Albertirsa Baross u. 78.
Tel.: +36-53-570-123, Fax: +36-53-570-113
Ügyfélszolgálat nyitvatartás: 08:00-16:00

Copyright 2012 - MIRELITE MIRSA Zrt. | impressum

Frissítve: 2020.03.23

Webáruház

Facebook