Részvétel az 50 éves jubileumát ünnepelő SIAL-on

2015. január 26.
Részvétel az 50 éves jubileumát ünnepelő SIAL-on

Az élelmiszeripari vásárok világrangsorának élén álló párizsi SIAL szakkiállításon bemutatkozott Magyarország élelmiszeripara.


Az élelmiszeripari vásárok világrangsorának élén álló párizsi SIAL (Salon International de l'Agroalimentaire) szakkiállításon bemutatkozott Magyarország élelmiszeripara: A MIRELITE MIRSA Zrt. a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága által szervezett összesen 259 négyzetméternyi területen, 28 hazai kiállító egyikeként jelenhetett meg termékeivel Párizsban 2014. október 19 és 23 között.

2014-ben 50 éves jubileumát ünnepelte a világ egyik legnagyobb és legrangosabb nemzetközi élelmiszeripari kiállítása: a párizsi SIAL, amelyet kétévente, kizárólag a szakma képviselőinek rendeznek.

Ez a szakkiállítás a francia piac mellett a világ teljes élelmiszerexport-piacáról is szól. Elsősorban a kereskedelmi szektor képviselői látogatják a vásárt, s emellett jelentős az agrár- és a vendéglátóipar képviselőinek száma. A kiállítás fontos üzleti találkozók színhelye, amelyet nagy eséllyel követnek szerződéskötések a jövőben. A szakmai és presztízs szempontból tehát egyaránt rendkívül fontos kiállítói jelenlét az egyik legjelentősebb marketingaktivitás az MT Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatóságának programjában.

A szakkiállítás idén a fogyasztói trendek szerinti sikertermékekre és újdonságokra fókuszált, több mint 6300 kiállítóval, kb. 150 000 látogatóval, a világ mintegy 200 országát bevonva.

 Képek a kiállításról